Lagra överskottselen med solcellsbatteri

Det finns många olika batterier som har mycket tydliga egenskaper och skiljer sig avsevärt från varandra. Majoriteten är litiumjonbatterier. Även om blybaserade batterier är billigare, anses de vara det mest lovande sättet att lagra ström i hemmen. Batterier med litium har mycket längre laddningscykler och är billigare än blyfria. En studie från Energimyndigheten visade att 347 batterier hade fått stöd från industrin i 360 applikationer.

LÄR DIG MER OM VÅRA BATTERIER

Jämför våra batterier och hitta det bästa för ditt solcellssystem

samarbetspartners

Solcellsbatterier för energilagring

GoodWe / BYD energiförvaring

Genom våra villapaket från GoodWe & BYD får du full kontroll på din egenpro- ducerade el. Systemen finns i en AC- (BT-serien) och en DC-version (ET-serien), där DC versionen är för nyinstallation av energiförvaring och solceller. AC versionen är för fastigheter där det redan finns en befintlig solcellsanläggning, som man önskar komplettera med energiförvaring.

energilagringssystem

Energilagring Villa

Letar du efter ett sätt att lagra din solenergi? Så att du kan använda solel när du behöver den?

Sök inte längre än till oss på Zolklart! Våra batterisystem är anpassat för Nordiskt klimat och passar perfekt för hus, sommarstugor och fritidshus. Det här systemet är särskilt utformat för hem och villor, vilket gör det till det perfekta valet för dem som vill få ut det mesta av sin solenergi.

Med det här systemet kan du lagra din solenergi och använda den när du behöver den – du behöver inte längre vänta på att solen ska komma fram!

Boka kostnadsfritt hembesök idag

Om man är ute efter svensk kvalitét är det här ett zolklart val helt enkelt!

Batterier till solceller - Lagra solenergi

är en viktig del av ekvationen när det gäller energilagring. Genom att lagra solenergi under dagen kan du använda den energin på natten eller under ett strömavbrott. Det finns många olika typer av batterier, var och en med sina egna för- och nackdelar.

 

Den vanligaste batteritypen är litiumjonbatteriet. Litiumbatterier har en längre laddningscykel och är billigare än blyfria batterier. Blybaserade batterier används dock fortfarande i vissa tillämpningar eftersom de är billigare. Solcellsbatterier kan installeras av alla som har ett solcellssystem.

 

Efter januari 2021 kommer det att vara möjligt att få stöd för 50 – 50 procent av de totala kostnaderna för att installera ett solcellsbatteri. Detta stöd kan kombineras med andra skatteavdrag. Läs mera om ROT-avdrag

om oss solenergilagring
energilagring solel

Våra batterier för ditt solcellssystem

Zolklart arbetar endast med de bästa energilagringsprodukterna från de främsta tillverkarna. Vi sätter alltid säkerheten först när vi väljer rätt batteristorlek för energilagringslösningar.

 

Kombinationen av solel, batterier och laddningsstationer öppnar många möjligheter. Vi kan leverera ett komplett system för allt från kontoret, hemmet eller till och med en parkeringsplats där du kan ladda dina bilar med solenergi som produceras hemma!

Svea ekonomi Finanslösningar

Beviljad kredit om 150 000 kr med en nominell ränta på 4,95%, uppläggningsavgift på 495 kr och en administrativ avgift på 45 kr per månad ger en effektiv ränta på 5,75%

Förmånlig ränta
Vi har möjligheten att erbjuda dig ett investeringslån med en förmånlig ränta via Svea Ekonomi AB.

Besked direkt!
Vi kan direkt vid hembesök ge er besked om möjlighet att delbetala er solcellsanläggning och energilagring.

Fri betalplan
Med vår delbetalning kan ni enkelt utföra extra amorteringar, eller betala av lånet tidigare, utan extra kostnader.