Om oss - Zolklart

Din lokala partner

Din lokala partner

Solcells-och energilagringssytem

Med utgångsläge i Stockholm tar vi oss an solcellsinstallationer hela vägen från Södertälje upp till Uppsala. Det gör ingen skillnad om du representerar dig själv, ett företag eller en BRF – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vi förstår att vårt fossila levnadssätt inte kommer vara hållbart över tid. Ny teknik finns idag som ger våra barn och barnbarn en ljusare framtid. Man måste ge det en chans bara.


Vi tycker det är viktigt att vår personal har erfoderlig utbildning så ni slipper läckage, överslag i solpaneler eller än värre scenarion. De som går på taken i vårt namn vet vad de gör.

Solceller stockholm installation

Solceller batterilagring - Lagra solkraft

anlita solcellsforetag stockholm

Vår historia

Vi är fyra medelåldersmän som har varit med länge och som vill sätta stopp för alla fuljobb och genvägar som brukar tas av företag. Med oss kan ni känna er säkra på att projektet utförs enligt alla riktlinjer och att ni får solcellssystem och energilagring i Stockholm som håller!


Dessutom tycker vi att det är viktigt att till möjligaste mån skapa nya arbetstillfällen i Sverige, istället för att köpa alltmer från Kina. Diktaturen Kina står idag för mer Co2 utsläpp än vad USA och EU gör tillsammans, betänk det när om ni överväger att köpa Kinesiska paneler.